Help

Nederlandenu.nl biedt informatie over wonen, werken, reizen en zakendoen in het Koninkrijk der Nederlanden.

Waarom kan u uw land of gebied niet vinden?

De Nederlandse vertegenwoordigingen wereldwijd communiceren in verschillende talen. Als het land of gebied van uw keuze niet verschijnt, staat deze mogelijk op Nederlandenu.nl in een andere taal.

Documenten op Nederlandenu.nl

Nederlandenu.nl biedt diverse documenten aan in pdf-formaat (portable document format). Om pdf-bestanden te kunnen lezen en afdrukken heeft u een programma nodig. Dergelijke programma’s bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op het internet. Bijvoorbeeld Adobe Reader.

Video’s op Nederlandenu.nl

De video's op deze website zijn voorzien van ondertitels en audio description (beeldinformatie). Klik onderaan de videospeler op CC voor de ondertiteling. Klik op AD om de audio description in te schakelen. Ook kunt u de video beeldvullend tonen en het geluid aanpassen. U kunt de video's ook in diverse formaten downloaden.

RSS-feeds van Nederlandenu.nl

Wilt u op de hoogte blijven van actuele berichten van Nederlandenu.nl? Dan kunt u zich abonneren RSS-feeds van nieuwsberichten.

Wijzigingen op Nederlandenu.nl

Actualiteiten en beleidswijzigingen beïnvloeden de inhoud van de site. Wijzigingen voeren wij eerst door op de Nederlandse versie van Nederlandenu.nl. Daarna volgen de wijzingen in de andere talen, omdat deze eerst vertaald moeten worden.

Vragen en opmerkingen over Nederlandenu.nl

Heeft u vragen, opmerkingen en suggesties over de werking en vormgeving van de site? Deze kunt u indienen via het contactformulier.