15 februari Rondetafeldiscussie NL ondernemerschap en bedrijfscultuur

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
NLB Innovative Entrepreneurship Centre: Trg republike 2, 1000 Ljubljana

De Slovene Dutch Business Platform organiseert op 15 februari een rondetafeldiscussie over de Nederlandse kijk op ondernemerschap.

Panelleden zijn Martin Hayes, financieel directeur Laško Union (Heineken Groep), advocaat Marc van Rijnsoever, Ulla Hudina Kmetič, waarnemend hoofd Vertegenwoordiging Europese Commissie in Ljubjana en Andrej Lasič, NLB Key Accounts Manager. Zij geven hun kijk op zowel de Nederlandse als de Sloveense manier van zakendoen. Ook u kunt door middel van vragen meedoen aan het gesprek. Het evenement vindt plaats in samenwerking met de Nederlandse ambassade en de NLB.

Registreer u voor 27 januari