07 mei Corona en grensoverschrijdend ondernemen NL-BE edition

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Online

Door de coronacrisis en de aanhoudende lockdown maatregelen hebben veel ondernemers hun activiteiten moeten stopzetten, aanpassen of zelfs opnieuw uitvinden. Nederland en Belgie zijn elkaars tweede handelspartner. De twee economieën zijn zeer innig verstrengeld en de maatregelen hebben dus grote gevolgen voor ondernemers die internationaal ondernemen tussen Belgie en Nederland.

Tijdens dit webinar zal worden ingegaan op de gevolgen van de coronacrisis voor het bedrijfsleven in België en Nederland én de kansen die er zijn om succesvol zaken te (blijven) doen over de grens. Ook de maatregelen die de Nederlandse en Belgische overheden nemen ter ondersteuning van het bedrijfsleven zullen aan de orde komen.

Interesse om deel te nemen? Inschrijven voor het webinar Corona & Grensoverschrijdend Ondernemen kunt u vanaf nu doen via: https://app.livestorm.co/storycatchers/corona-en-grensoverschrijdend-ondernemen. Dit is niet meer mogelijk via Google Form.

Het webinar wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Ambassade in België, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Flanders Investment and Trade - Den Haag.

©Ministerie van Buitenlndse Zaken