24 juni #GetConnected: Netwerkevenement Zorg- en Welzijnssector

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Online

Op 24 juni (16.00-18.00u) organiseert in4Care samen met de Nederlandse ambassade in België en 16 andere partners het netwerkevenement #GetConnected. Het doel is om deelnemers bij elkaar te brengen om samen na te denken en oplossingen te zoeken (en hopelijk vinden) voor noden, problemen en uitdagingen waar de zorg -en welzijnsssector mee geconfronteerd wordt. In een ontzettend snel veranderende en onzekere wereld een meer dan ooit actueel thema.

De deelnemers zijn enerzijds directieleden, artsen, innovatiemanagers,...uit zorg en welzijn, anderzijds start-ups e.a. bedrijven uit Vlaanderen en Nederland die innovatieve oplossingen en diensten aanbieden/ontwikkelen.

Met dit online netwerkevent #getconnected willen we ziekenhuizen, woonzorgcentra, voorzieningen voor mensen met een beperking, organisaties uit de geestelijke gezondheidszorg, bijzondere jeugdzorg en kinderopvang ondersteunen om zich voor te bereiden op de nabije toekomst!

U kunt zich hier inschrijven: https://events.conversationstarter.net/e/nl-in4care

©in4care