Invoering online afspraak systeem voor consulaire afdeling Dar es Salaam, 2017

Vanaf maandag 2 oktober 2017 gaat de consulaire afdeling in Dar es Salaam werken met een online afspraak systeem. Om een aanvraag te doen voor een paspoort, reisdocument, consulaire declaratie, DigiD, legalisatie (van handtekening) en machtiging voorlopige verblijfsvergunning (MVV), moet de aanvrager een afspraak maken via de volgende website: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/tanzania/over-ons/ambassade-in-dar-es-salaam.

Zonder afspraak kunnen wij u niet assisteren.

Het online afspraak systeem is wereldwijd op alle andere posten ingevoerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag, en de ervaringen zijn positief. Met het afspraak systeem biedt de ambassade een extra service aan de klant.

Het tijdstip voor afspraken is van maandag tot donderdag, van 08:00 tot 12:00.