North African Business Dialogue (NABD)

Bent u een Nederlandse ondernemer met interesse in zakendoen met de regio Noord-Afrika (Marokko, Algerije, Egypte, Libië en Tunesië)? Wilt u meer weten over de marktkansen in Noord Afrika op het gebied van energie, landbouw, transport&logistiek en (hergebruik van) water? Wilt u uw netwerk verbreden en spreken met ondernemers met lokale ervaring en vertegenwoordigers van de (Nederlandse) ambassades? Kom dan naar de North African Business Dialogue (NABD) op 28 juni, georganiseerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.NL).

Om u online aan te melden (deelname is gratis) voor het NAPD, klik op de link

Voor meer informatie over het NAPD, klik op de link of stuur een e-mail naar hiddejan.buning@rvo.nl