Verkiezing van het Europees Parlement op 23 mei 2019 – informatie voor kiezers buiten Nederland

Beste Nederlanders, Op 23 mei 2019 kunt u als kiezer buiten Nederland weer stemmen. U brengt uw stem uit tijdens de verkiezingen voor de leden van het Europees Parlement. U stemt met een briefstembewijs of een kiezerspas.

Om te kunnen stemmen, kunt u uw briefstem sturen naar het op de retourenvelop aangegeven adres. Doe dit tijdig zodat uw stem op tijd aankomt. U kunt er ook voor kiezen uw briefstem naar de Nederlandse ambassade in Nairobi te sturen of deze daar af te geven voor 21 mei 2019 (adres: Keystone Park, Block B, 95 Riverside Drive, 00100 Nairobi, Kenya). Uw stem zal dan door de ambassade doorgezet worden naar het Bureau Verkiezingen in Den Haag. Informatie over het stemmen per briefstem en de werkwijze van de briefstembureaus kunt u vinden op de website van de Gemeente Den Haag: https://www.denhaag.nl/nl/bestuur-en-organisatie/verkiezingen/kiezers-buiten-nederland/kiezers-buiten-nederland-stemmen-per-brief.htm#

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met de Gemeente Den Haag via +31 (0) 70 353 4400 of met Buitenlandse Zaken via +31 247 247 247.