De Belgische Corona-maatregelen verlengd t/m 3 mei 2020

De Belgische overheid heeft op 15 april jl. besloten om de huidige maatregelen tegen de verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te verlengen tot en met 3 mei 2020. Meer details kunt u vinden op deze website.

Wegens de maatregelen van de Belgische overheid tegen de verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19), zal er tot en met 3 mei 2020 minimale bezetting zijn op de Nederlandse ambassade in België. Deze periode kan verlengd worden. De ambassade blijft telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Meer weten?

  • Raadpleeg hier het reisadvies voor België.
  • Veelgestelde vragen bij het reisadvies voor België kunt u hier vinden.
  • Veelgestelde vragen over wonen, werken en ondernemen in België i.v.m. de Corona-maatregelen kunt u hiervinden.
  • Bekijk hier de laatste informatie over het coronavirus in Nederland.