Webinar: Grensoverschrijdend ondernemen in België en Nederland ten tijde van COVID-19

De maatregelen die zijn genomen in verband met het coronavirus kunnen een behoorlijke impact hebben op het grensoverschrijdend ondernemen in België en Nederland. Op donderdag 7 mei organiseerden de Nederlandse ambassade in België samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Flanders Investment and Trade het webinar ‘Corona & Grensoverschrijdend ondernemen NL-BE editie’ voor een honderdtal ondernemers. Tijdens het webinar kwamen vragen aan de orde zoals “Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor het bedrijfsleven in België en Nederland?  En welke kansen zijn er om succesvol zaken te (blijven) doen over de grens?”. Ook de maatregelen die de Nederlandse en Belgische overheden nemen ter ondersteuning van het bedrijfsleven kwamen ter sprake.

Heeft u het webinar gemist, of wilt u het nog eens terugkijken? Dat is via deze link mogelijk.

Beeld: ©Nederlandse Ambassade te Brussel