Sinterklaasbericht

Ook dit jaar brengt Sinterklaas, ingeënt en wel, een bezoek aan Korea. Natuurlijk is de Sint druk met het voorbereiden van pakjesavond, en daarom komt hij dit jaar op zaterdag 4 december naar Seoel.

Dag allemaal!

Ook dit jaar brengt Sinterklaas, ingeënt en wel, een bezoek aan Korea. Natuurlijk is de Sint druk met het voorbereiden van pakjesavond, en daarom komt hij dit jaar op zaterdag 4 december naar Seoel.

Wij willen zijn komst graag vieren met alle Nederlanders en liefhebbers van Nederland in Korea! Ambassadeur Doornewaard zal de Sint ontvangen in haar nieuwe residentie. Het feest zal van 10:00 uur tot 12:00 duren.

Komen jullie ook? Meld je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval vóór 22 november, aan via seo-events@minbuza.nl.

Nadere logistieke informatie volgt, maar houd alvast rekening met onderstaande:

  • Pakjes: Ouders kunnen zelf cadeautjes voor de kinderen kopen. Graag allemaal een cadeautje kopen (1 pakje) van rond de KRW 15.000 en dit duidelijk markeren met de voor- en achternaam van je kind. Deze cadeautjes kunnen op de dag zelf (bij binnenkomst) worden afgegeven in de residentie.
  • Sinterklaas heeft natuurlijk het grote boek bij zich. Wil je dat Sinterklaas iets vertelt aan je kind(eren), dan graag een klein stukje tekst per familie inleveren uiterlijk op 3 december via seo-events@minbuza.nl
  • Kosten: Ook dit jaar is Ambassadeur Doornewaard onze gastvrouw. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Wij hopen jullie allemaal te zien op 4 december!