Visum lang verblijf (mvv) aanvragen

Wilt u langer dan 90 dagen in Nederland verblijven? Dan heeft u mogelijk een verblijfsvergunning nodig. In veel gevallen moet u ook een visum voor lang verblijf aanvragen voordat u naar Nederland reist. Dit visum heet ook wel een machtiging tot voorlopig verblijf (mvv).

Kies uw land of gebied

Kunt u het land of gebied van uw keuze niet vinden? Dan staat deze mogelijk op Nederlandenu.nl in een andere taal.