Visum lang verblijf (mvv) aanvragen

Wilt u langer dan 90 dagen in Nederland verblijven? Dan heeft u mogelijk een verblijfsvergunning nodig. In veel gevallen moet u ook een visum voor lang verblijf aanvragen voordat u naar Nederland reist. Dit visum heet ook wel een machtiging tot voorlopig verblijf (mvv).

Als het land of gebied van uw keuze niet verschijnt, bekijk in welke taal de informatie over het land of gebied naar uw keuze beschikbaar is.

Kies uw land of gebied

Zoek een land

Kunt u het land of gebied van uw keuze niet vinden? Dan staat deze mogelijk op Nederlandenu.nl in een andere taal.