Ondersteunen van bedrijven in Nederland en België

Bent u een Belgische ondernemer op zoek naar zakelijke mogelijkheden in Nederland? Of een Nederlandse ondernemer die op zoek is naar kansen in België? Het Nederlandse ambassadenetwerk in België en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) helpen u op weg.

Zakendoen in Nederland

De website Business.gov.nl is de officiële overheidswebsite voor niet-Nederlandse ondernemers en is speciaal ontworpen om u te helpen zaken te doen in Nederland en om te werken of handel te drijven met Nederlandse bedrijven.

Op Business.gov.nl vindt u praktische informatie over:

Informatie over investeren in Nederland vindt u op de website van de Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA).

Zakendoen in België

Het Nederlandse ambassadenetwerk in België en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) hebben een sterk zakelijk netwerk en uitstekende verbindingen. Ontdek wat we voor u kunnen doen:

  • Vind informatie over zakelijke kansen en markten in België.
  • Kijk of u mee kunt doen aan een Nederlandse handelsmissie naar België. Informatie over missies en evenementen vindt u op RVO.nl.
  • Regel een persoonlijk gesprek met de economische experts van het Nederlandse ambassadenetwerk. We kennen de aantrekkelijkste markten, kennen de beste stappen die we kunnen nemen en weten waar we ondersteuning op maat kunnen vinden.