Economie en handel

Zakendoen in Turkije

Wilt u ondernemen in Turkije? Ga goed voorbereid aan de slag. Verdiep u in de markt: hoe werkt exporteren naar Turkije en hoe vindt u een betrouwbare zakenpartner? Gelukkig staat u er niet alleen voor.

Het Nederlands economisch netwerk in Turkije en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO.nl  beschikken over een sterk zakelijk netwerk en uitstekende connecties. Ontdek wat we voor u kunnen doen:

  • Vind hier alle informatie over exporteren naar en ondernemen in Turkije.
  • Kijk of u mee kunt doen aan een Nederlandse handelsmissie naar Turkije. Informatie over missies en evenementen vindt u op RVO.nl.
  • Vraag een persoonlijk gesprek aan met de economische experts van het Nederlandse ambassadenetwerk in Turkije. We kennen de meest aantrekkelijke markten, de beste stappen en weten waar u ondersteuning op maat kunt vinden (zie Contact).

Zakendoen in Nederland

Nederland is uw partner bij handel en economie. De open Nederlandse economie is afhankelijk van buitenlandse handel en investeringen.

Business.gov.nl is de Nederlandse overheidswebsite voor ondernemers in het buitenland die zaken willen doen in Nederland. U vindt hier informatie over wetten, regels, subsidies en meer (Engelstalig):

Investeren in Nederland

Nederland is aantrekkelijk voor buitenlandse bedrijven dankzij heldere regelgeving en een goed opgeleide bevolking met een brede talenkennis.

De NFIA bevordert de positie van Nederland als basis voor internationale/Europese bedrijfsactiviteiten en assisteert buitenlandse bedrijven die overwegen zich in Nederland te vestigen of bestaande activiteiten verder willen uitbreiden. Diensten aangeboden door het NFIA zijn gratis en strikt vertrouwelijk. Heb je vragen? Neem dan contact op met NFIA Turkije kantoor via InvestinHolland.

Contact

Voor meer informatie over zakendoen in Turkije en Nederland kunt u contact opnemen via: