Zakendoen in Nederland

Heeft u interesse om in Nederland zaken te doen? U kunt zich hier oriënteren op het ondernemen in Nederland en zakendoen met Nederlandse bedrijven.

Uw bedrijf in Nederland

Op Ondernemersplein.nl  is veel praktische informatie te vinden over het starten en laten groeien van een bedrijf in Nederland.

Startup

Nederland is bij uitstek een geschikt land om uw bedrijf te starten. Dat komt onder andere door de strategische ligging in Europa, het ondernemersklimaat, de uitstekende infrastructuur en de scholingsgraad van de bevolking. Op Startupdelta leest u er meer over.

Regels en wetgeving

De Nederlandse overheid heeft veel informatie om u te helpen met het ondernemen in Nederland. Op Business.gov.nl (Engels) ziet u welke wetgeving, regels en vergunningen op u van toepassing zijn. Hier kunt u ook antwoord krijgen op uw vragen.

CBI

Bent u gevestigd in een opkomende markt of ontwikkelingsland? Het Centre for the Promotion of Imports from developing countries (CBI) (Engels) kan u helpen bij het exporteren van uw producten naar de Europese markt. Het CBI biedt veel informatie over de Europese markt waarmee u uw voordeel kunt doen.